crna gora - montenegro PORTAL-CRNAGORA.COM - Najveci biznis portal u Crnoj Gori

Reklamiranje na Portalu Crna Gora
crna gora crna gora crna gora

Početna › kuća i dvorište › venecijaneri, tende

SARAMI TENDE - BUDVA

Prva Proleterska S-49Budva
Mob: +382(0)69/011-500
+382(0)69/029-568, +382(0)69/015-545

Fax: +382(0)33/463-507 

sarami@t-com.me
www.sarami.me

share on facebook share on twitter


 

Firma SARAMI osnovana je 1998. godine i u prethodne dvije decenije stekla je veliki ugled i povjerenje klijenata zahvaljujući kvalitetu, najsavremenijim materijalima i mnogim tehničkim inovacijama.

Tende se izrađuju od najkvalitetnijih sistema uvezenih iz Italije, nudimo i širok izbor materijala i dezena “PARA” - Italija i “SATTLER” - Austrija.

Kvalitet naše poslovne politike se prije svega ogleda u brižljivo odabranom stručnom kadru, inovativnom i modernom proizvodnom programu koji se bazira na najsavremenijoj tehnologiji i proizvodnim materijalima, i u velikom broju uspješno realizovanih poslovnih projekata sa brojnim renomiranim firmama u zemlji.

Važan deo naše poslovne politike je da se za upotrebne svrhe isporuči optimalan kvalitet proizvoda, kako bi svaki kupac dobio ono što mu je prethodno predočeno i  preporučeno, kao i da se obezbeđeni kvalitet u svakom segmentu aktivno unapređuje i poboljšava.

 

 

 
 
P R O I Z V O D I
 

 

TENDE

      Ono što nas izdvaja od drugih je prije svega kvalitet, profesionalan odnos i veoma veliki izbor različitih vrsta tendi. Naš asortiman uključuje 40 različitih modela konstrukcija sa više od 70 vrsta tkanina, što u kombinaciji daje proizvod koji je u potpunosti prilagođen najzahtevnijim uslovima klijenata. Detaljnije...  

 

KOVANA BRAVARIJA

      Program kovane bravarije obuhvata izradu svih vrsta proizvoda od kovanog gvožđa. Kovane ograde, kapije sa daljinskim upravljanjem, ukrasne zaštitne rešetke, nastrešnice, kovani namještaj i galanterija, samo su neki od proizvoda izrađeni od ručno kovanih elemenata. U mogućnosti smo izraditi bilo koji oblik, po Vašem crtežu.  
 

 

GARAŽNA VRATA

        
 

PARKING SISTEMI

     

Rampe i parking sistemi su proizvod italijanske kompanije FAAC koja posluje od 1965. god. Proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom, a zadovoljavaju nastrožije svetske bezbednosne standarde. Detaljnije...

 
 

DALJINSKO UPRAVLJANJE

        
 

ALUMINIJUMSKE OGRADE

        
 
 
 
L O K A C I J A

Komentari
 
facebooktwitterPravila korišćenja - © 2015 PORTAL CRNA GORA by Absolute MarketingPosna jelaAuto magazinПостные блюда Hosting by