O nama

 

Biznis portal www.portal-crnagora.com je najveći projekat agencije ABSOLUTE MARKETING d.o.o. i predstavlja najveću bazu poslovnih informacija u Crnoj Gori sa preko 10 000 privrednih subjekata svrstanih u 350 oblasti poslovanja.

Naš cilj je da omogućimo korisnicima interneta da dođu do usluge ili proizvoda koji nudite, a partnerima koji se reklamiraju preko nas, jaku i efektivnu reklamu.

Portal ima veliki broj ključnih riječi u vezi sa onim što radite, onim što pravite, onim što prodajete. Zbog toga će Vas na veoma lak i jednostavan način primjetiti i kontaktirati oni koji traže Vaše usluge i proizvode putem internet pretraživača.

Promocija na portalu je idealna prilika za jačanje vašeg brenda i promociju vašeg biznisa.

Nadamo se da ćete u skladu sa vašim marketinškim ambicijama odabrati neki od ponuđenih vidova reklamiranja.

CJENOVNIK REKLAMIRANJA na Portalu Crna Gora možete pogledati >> ovdje <<

biznis portal crna gora reklama

  P R A V I L A   K O R I Š Ć E NJ A

Uslovi i pravila korišćenja PORTALA

Web portal PORTAL-CRNAGORA.COM je informacioni i komunikacioni servis koji je realizovan u svrhu boljeg povezivanja privrednih subjekata u Crnoj Gori, kao i firmi iz inostranstva sa firmama iz Crne Gore.

Korišćenjem ovog portala ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

PORTAL-CRNAGORA.COM

PORTAL-CRNAGORA.COM sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja oglašivača i linkova ka spoljnim stranicama.

Obezbjeđuje posjetiocima korišćenje sadržaja portala PORTAL-CRNAGORA.COM u dobroj namjeri. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Pristup PORTAL-CRNAGORA.COM portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kojeg uzrasta.

Svi sadržaji i informacije na portalu PORTAL-CRNAGORA.COM predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj namjeri.

Autorska prava

ABSOLUTE MARKETING polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje i sva vlastita rešenja – grafička, tekstualna, baze podataka i programerski kod.

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Sadržaj portala PORTAL-CRNAGORA.COM u potpunosti je u vlasništvu agencije ABSOLUTE MARKETING.

Dijelovi ili cijeli portal ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenešeni, publikovani ili distribuirani bez predhodnog pismenog odobrenja firme ABSOLUTE MARKETING, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ni jedan dio portala PORTAL-CRNAGORA.COM ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Podgorici. ABSOLUTE MARKETING zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

Ukoliko smatrate da je PORTAL-CRNAGORA.COM povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom uspostavljanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

PORTAL-CRNAGORA.COM sadrži linkove ka web stranama izvan vlastitog portala.

PORTAL-CRNAGORA.COM linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.