pokloni za sve crna gora
škorpion herceg novi logo

ŠKORPION


Trebinjska bb, Servisna zona Igalo
85347 Igalo, Herceg Novi
T: +382 (0)31 335 115
F: +382 (0)31 335 666
[email protected]
www.scorpion.co.me

Škorpion
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 9 ocena[e]

škorpion herceg novi horeca crna gora

Glavna djelatnost firme Škorpion je trgovina prehrambenim proizvodima, maloprodaja, veleprodaja, uvoz, zastupanje i distribucija na cijeloj teritoriji Crne Gore. Firma je osnovana 1991. godine i 100% je u privatnom vlasništvu. Firma raspolaže vlastitim regalnim skladišnim prostorom od 1500 kvadratnih metara.

U okviru skladišta nalazi se i vlastito carinsko skladište te hladnjace kapaciteta 1600 kubnih metara zbog specificnosti svježih prizvoda sa izrazito kratkim rokom trajanja koje imamo u svom asortimanu i za koje predviden poseban režim cuvanja i transporta. Firma trenutno zapošljava 65 ljudi. U planu je dalje širenje i poboljšanje distribucije zapošaljvanje kvalifikovanog, osposobljenog osoblja, nabavka najsavremenije opreme, te dostavnih vozila.

HORECA PROGRAM

Za sve hotele, restorane, kafe barove, picerije, posjedujemo širok asortiman specificne robe. Kako bi zadovoljili goste koji su navikli na najkvalitetniju robu, kod nas možete naci dosta robe koja je potrebna kako bi imali kompletnu ponudu. Izdvajamo specijalne vrste svježih sireva: Mascarpone, Mocarela, Ricota, sirevi sa plavim pljesnima, Parmezani: ribani i u komadu kao i polutvrdi sirevi za pice. Takode u asortimanu imamo ugostiteljsko pakovanje maslaca vrhunskog kvaliteta, sve vrste mlijeka i u prahu, jogurte natur u pakovanjima od 1 kg i vocne jogurte, deserte i jedinstveno: šlag u spreju, i sve to po najpovoljnijim cijenama. Pored toga tu su i razna vrhnja za kuvanje, umaci i dosta toga bez cega se ne može zamisliti kompletan meni. Za sve detaljnije informacije i narudžbe dovoljno je da nas kontaktirate.

DISTRIBUCIJA

Od samog pocetka poslovanja, zbog specificnosti robe, nismo cekali da kupac dode do nas vec smo robu dostavljali u svaki prodajni objekat. Danas 90% prometa se obavi u direktnoj dostavi “od vrata do vrata” dok samo 10% preko postojecih veleprodaja. Za tu namjenu posjedujemo vlastiti vozni park, koji omogucava da se roba na adekvatan i što brži nacin, svakog dana distribuira do potrošaca kojima je potrebna. Sva vozila su opremljenja uredajima za hladenje robe u toku transporta kako bi se zadržala svježina robe u svakom momentu. Svakog dana su naša vozila na putevima kako bi udovoljili zahtjevima naših kupaca da uvijek imaju našu robu. U planu nam je i dalje povecanje broja vozila kako tržište i brzina dostave budu zahtjevali.

Z A S T U P N I Š T V A :

škorpion zastupništva

L O K A C I J A