pokloni za sve crna gora
as kramar
škorpion herceg novi logo

ŠKORPION


Trebinjska b.b., Servisna zona Igalo
85347 Igalo, Herceg Novi, Crna Gora
T: +382 (0)31 335 115
F: +382 (0)31 335 666
[email protected]
www.skorpion.co.me

Škorpion
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 10 ocena[e]

Glavna djelatnost firme Škorpion je trgovina prehrambenim proizvodima, maloprodaja, veleprodaja, uvoz, zastupanje i distribucija na cijeloj teritoriji Crne Gore. Firma je osnovana 1991. godine i 100% je u privatnom vlasništvu. Raspolažemo vlastitim regalnim skladišnim prostorom od 2200 kvadratnih metara. U okviru skladišta nalazi se i vlastito carinsko skladište, te hladnjače kapaciteta 2627 kubnih metara.

Jedan od najbrže rastućih sektora u Evropi je upravo HoReCa, iz tog razloga naš prodajni tim razvio je poseban kanal prodaje. Uzimajući u obzir da je Crna Gora i turistička destinacija, kontinuirano pratimo želje i potrebe kupaca kako u sezoni tako i van nje. Zato ovom sektoru posvećujemo posebnu pažnju pa za potrebe HoReCa kupaca nudimo širok asortiman artikala najpoznatijih evropskih brendova, koji čine dio neizostavnih sastojaka vaše kvalitetne ponude.

Za sve hotele, restorane, kafe barove, picerije, posjedujemo širok asortiman specificne robe. Kako bi zadovoljili goste koji su navikli na najkvalitetniju robu, kod nas možete naci dosta robe koja je potrebna kako bi imali kompletnu ponudu. Izdvajamo specijalne vrste svježih sireva: Mascarpone, Mocarela, Ricota, sirevi sa plavim pljesnima, Parmezani: ribani i u komadu kao i polutvrdi sirevi za pice. Takode u asortimanu imamo ugostiteljsko pakovanje maslaca vrhunskog kvaliteta, sve vrste mlijeka i u prahu, jogurte natur u pakovanjima od 1 kg i vocne jogurte, deserte i jedinstveno: šlag u spreju, i sve to po najpovoljnijim cijenama. Pored toga tu su i razna vrhnja za kuvanje, umaci i dosta toga bez cega se ne može zamisliti kompletan meni. Veliki izbor vrhunskih proizvoda uz odličnu distributivnu podršku, razlog je više da kontaktirate naš prodajni tim koji će u najkraćem roku za vas obezbijediti najpovoljnije tržišne uslove i kvalitetnu podršku vašem poslovanju.

B R E N D O V I

L O K A C I J A