pg garage crna gora logo

PG GARAGE


Marka Radovića 10, Podgorica
Velika bijela zgrada Abex-a (iza Delta City-ja)
M: +382 (0)67 277 444
[email protected]
www.pg-garage.me

PG GARAGE
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 18 ocena[e]

“ABEX company” je osnovana 1991. godine u Podgorici. Nastali smo u teškim vremenima ali smo i u takvom okruženju uspjeli da napravimo zdravu firmu, firmu koja dobro posluje i koja redovno izmiruje sve svoje obaveze. Onako kako se proširivao djelokrug rada, od osnivanja su se širile i osnovne djelatnosti firme.

Od 2014. godine proširujemo djelatnosti na prodaju svih vrsta novih auto prikolica, djelova i opreme za prikolice. Prodaju fabričkih atestiranih euro kuka za sve vrste vozila. Po jednoj stvari smo jedinstveni na tržištu a to je izdavanjem teretnih kombija i auto prikolica.

auto prikolice pg garage crna gora

♦ lake prikolice  prikolice za prevoz 1 ili 2 vozila  prikolice nosivosti do 3500kg  prikolice za prevoz plovila  prikolice za prevoz motora i mašina  prikolice za specijalne namjene – zatvorene prikolice, pokretni uslužni objekat, prikolice za prevoz životinja  euro kuke  dodatna oprema za prikolice: cerade i arnjevi, carinske sajle, povišene stranice, rampe i držači za motore, rezervni točkovi sa nosačima, pomoćni točkovi, pokrivači i poklopci, šape za zaštitu od krađe, razni držači i točkići za plovila, vitla,…

Ponudu prikolica, rezervnih dijelova i dodatne opreme za prikolice možete pogledati OVDJE

MI SMO GENERALNI ZASTUPNICI ZA CG FIRMI:

pg garage crna gora knott
auto kuke pg garage crna gora bosal

  L O K A C I J A