pg garage crna gora logo

PG GARAGE


Marka Radovića 10, Podgorica
Velika bijela zgrada Abex-a (iza Delta City-ja)
M: +382 (0)67 277 444
[email protected]
www.pg-garage.me

PG GARAGE
Prosečna ocena: 4.8 (96.92%) od ukupno 26 ocena[e]

Prodaja vozila na jedinstven način u Crnoj Gori. Radi se o luksuznoj podzemnoj garaži od oko 3.000m². Kupcu se pruža prilika da pogleda i proba vozilo u zatvorenom prostoru nesmetano od vremenskih (ne)prilika koje vladaju napolju, a potom u kancelariji dobija na uvid sva potrebna dokumenta. Vozila su sa servisnim knjigama i poznatim istorijatom uvezena iz Njemačke.

garaža podgorica pg garage crna gora
parking garaža pg garage crna gora
podzemna garaža pg garage crna gora
podzemna garaža podgorica pg garage crna gora

Pregledana od renomirane kuće “Dekra”. Cilj nam je da mušterijama pružimo kvalitet iza kojeg stoji ozbiljna firma i budući najpoznati i vjerovatno jedini, ovoga tipa zatvoreni prodajni salon polovnih vozila u Crnoj Gori.

Mogućnost kompenzacije vozila, plaćanje preko računa kao i prodaja vozila na kredit preko nekih od banaka su svakako nešto što će vam olakšati saradnju sa nama.

garaža pg garage crna gora
garažni prostor pg garage crna gora
pg garage crna gora uprava
pg garage crna gora kancelarija

Vozila koja trenutno imamo na raspolaganju možete pogledati na linku ispod:

prodaja vozila pg garage crna gora

Podzemna garaža se nalazi u novoizgrađenoj zgradi (“Abex-a”) odmah iza Delta city-a u Podgorici. Može da primi oko 100-tinak vozila i pruža usluge parkiranja i čuvanja vozila kako na kraći period tako i na mjesečnom i godišnjem nivou. Po još jednoj stvari smo jedinstveni: možete kod nas ostaviti svoje vozilo na prodaju, uz stalni video nadzor i zaštitu, pored naših vozila. Mi ćemo za Vas uraditi kompletan marketing i umjesto Vas prodavati Vaše vozilo. Vi ćete biti samo u obavezi da dođete, primite novac i potpišete ugovor sa novim vlasnikom. Za više detalja kontaktirajte nas. Takođe kod nas možete samo iznajmiti podzemnu garažu ili parking.

Ako tražite njemački kvalitet i ozbiljnost na pravom ste mjestu.
Pozivamo Vas da se u to i sami uvjerite, posjetite nas!

polovni automobili pg garage crna gora

  L O K A C I J A