art beton podgorica logo

ART BETON


Partizanski put b.b. Mareza, Podgorica
T: +382 (0)20 281 145
F: +382 (0)20 281 157
M: +382 (0)69 012 609
[email protected]
www.artbeton.co.me

Art Beton Co
Prosečna ocena: 4.8 (96.43%) od ukupno 28 ocena[e]

art beton podgorica mareza

Preduzeće ART BETON CO D.O.O. osnovano je 1998. godine i od tada do danas stručnjaci ovog preduzeća prate svjetske trendove u primjeni novih materijala i tehnologije u oblasti proizvodnje elemenata betonske galanterije, obrade betona a posebno u sferi popločavanja i podopolagačkih radova.

Tokom godina proizvodni asortiman se upotpunjavao i proširio tako da danas skoro da i ne postoji proizvod od betona koji se u ART BETONU ne proizvodi ili ne može proizvesti.

Svi proizvodi ART BETONA izrađeni su od najkvalitetnijih prirodnih materijala, otporni na mraz, habanje i soli za odmrzavanje. Farbani su postojanim oksidnim bojama i ispunjavaju sve ekološke standarde sve izbirljivijeg crnogorskog tržišta.

Sjedište preduzeća je u Podgorici, a u proizvodnim pogonima u Podgorici i Bijelom Polju proizvode se najrazličitiji elementi ekskluzivne betonske galanterije:

 Livene ploče

 Betonski blokovi

 Štampani beton

 Štampane ploče

 Vinogradski stubovi

  Fer beton

  Betonski ivičnjaci i rigole

 Putna galanterija

 Dekorativni kamen

 Betonske cijevi

 Baštenski elementi

 Štampani beton

 Betonske ograde

 Kovano gvožđe

 Montažne kuće

KATALOG PROIZVODA

možete preuzeti ovdje

Livene Ploče

ART – pločnici su proizvodi izrađeni od najkvalitetnijih prirodnih materijala, prilagođeni najnovijim ekološkim zahtjevima sve izbirljivijeg tržišta.
Izuzetnih su karakteristika, velike otpornosti na mraz, pritisak i habanje i sve vrste spoljašnjih uticaja.
Upotreba specijalnih kalupa za izlivanje obezbjeđuje standardnost kvaliteta i formi.

Štampani Beton

Podovi od Štampanog Art betona rade se od posebno projektovane mješavine betona MB30 koji se dodatno ojačava aditivima i polipropilenskim vlaknima. Raznovrsnost boja i tekstura daje mogućnost formiranja najrazličitijih formi i postizanja sklada i harmonije poda i prilaznih staza sa objektima različite namjene.

Kovano Gvožđe

U sklopu preduzeća Art Beton, radi pogon Art Metal u kojem se proizvode sve vrste čeličnih konstrukcija za hale, nastrešnice, tende i dr. U pogonima Art Metala izrađuju se metalni kalupi za izradu betonskih elemenata po želji i nacrtima naručioca, a u pogonu kovačnice po drevnoj tehnologiji izrađuju se elementi od kovanog gvožđa, što daje neograničenu mogućnost izbora dizajna prilikom izrade kapija, ograda i ostalih elemenata od kovanog gvožđa.

Dekorativni Kamen

Dekorativni kamen radi se specijalnom tehnologijom livenja u kalupima koji su urađeni direktnim odslikavanjem reljefa prirodnog kamena. To je omogućilo da se sa jedne strane zadrži prirodna forma, a sa druge strane paleta boja dekorativnog kamena znatno proširi u odnosu na prirodni. Dekorativni kamen pruža korisniku mogućnost da sa manje novca dočara duh elegancije i prirodnosti prostora.

fer beton art beton podgorica
fer beton crna gora art beton
fer beton crna gora art beton podgorica hala
fer eton parking art beton podgorica
fer beton crna gora art beton pg
fer beton crna gora pumpa art beton podgorica

Za rješenje industrijskih podova u objektima koji su izloženi jakoj i intezivnoj eksploataciji kao što su stovarišta i skladišta radnici ART BETONA uspješno izvode fer-beton podove. Oni su otporni na udar, habanje, laki za čišćenje, hemijski postojani i dugotrajni.

Različite forme ART BETON pločnika i štampanog betona prepoznatljiv su dio gradskih trgova i ulica širom Crne Gore, a našli smo široku primjenu u izradi parkinga mnogih stambenih i poslovnih objekata i uređenja prilaza, holova i dvorišta mnogih elitnih hotela, restorana…

livene ploče crna gora art beton podgorica inter sport
štampani beton art beton podgorica bazen
štampani beton art beton podgorica
štampani beton crna gora art beton podgorica
štampani beton podgorica art beton montenegro
štampani beton crna gora art beton

Namjera osnivača bila je da u domaću inžinjersku praksu uvede primjenu novih proizvoda i tehnologije u oblasti proizvodnje elemenata betonske galanterije a posebno u sferi popločavanja i podopolagačkih radova.

betonska galanterija crna gora art beton
betonska galanterija crna gora art beton podgorica
beton crna gora art beton podgorica

Vi koračate kroz život, mi Vam gradimo staze….

L O K A C I J A