TEIKOM MONTE


Peta Proleterska 31, 81400 Nikšić
M: +382 (0)67 344 187
M: +382 (0)68 815 505
F: +382 (0)40 212 138
[email protected]
www.teikom.rs

TEIKOM MONTE
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 5 ocena[e]

TEIKOM MONTE je ovlašćeni distributer proizvodnog programa kompanija KOMATSU, BRIDGESTONE, DIECI, GHH.

Firma raspolaže sa potrebnim magacinom rezervnih dijelova i obučenim i adekvatno opremljenim servisnim majstorima za kvalitetno i brzo intervenisanje po zahtjevu kupca.

Za tri godine postojanja na ovim prostorima TEIKOM MONTE je dobio povjerenje značajnog broja kupaca sa preko pedeset prodatih KOMATSU mašina (GENEX, BAST…) i razvili veoma kvalitetan servis i snabdijevanje rezervnim dijelovima.

Mašine

Radni alati

Gume

Teikom usluge

SERVIS

Naš servisni tim je profesionalno obučen u cilju održavanja ispravnosti, a time i efektivnosti mašina na visokom nivou, kao i dugi vijek opreme, a sve u cilju smanjenja troškova eksploatacije. TEIKOM serviseri su osposobljeni za sve vrste intervencija na terenu i na svaki poziv korisnika intervenišu najdalje za 24 sata. Korišćenjem usluga našeg servisa imaćete sigurnost da će se vaše mašine i oprema održavati strogo po preporukama proizvođača opreme.

REZERVNI DIJELOVI

Dobro opremljena skladišta rezervnih dijelova, ulja i maziva u Beogradu i Sarajevu i Nikšiću obezbijeđuju sigurnost u radu mašina KOMATSU i DIECI mašina. U ponudi su isključivo originalni dijelovi, ulja i maziva, priključne alatke (kašike, čekići, riperi itd.) kao i fabrički remontovane komponente po veoma konkurentnim cijenama.

TEIKOM posjeduje skladište rezervnih dijelova na svim teritorijama gdje ima svoja predstavništva. Originalni dijelovi naših proizvođača izrađeni po najvišim svjetskim standardima pružaju sigurnost u kontinuiranom radu naših mašina. Raspoloživost rezervnih dijelova uz besprekornu logistiku naših dobavljača garantuje našim kupcima brzu isporuku i minimalni zastoj u radu mašine.

B R E N D O V I


L O K A C I J A :