TERRA MONTENEGRO


27. marta D-9, L10, 81000 Podgorica
T: +382 (0)20 410 300
[email protected]
[email protected]
www.terra-world.com

Terra Montenegro
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 6 ocena[e]

Terra Montenegro je generalni zastupnik i ovlašćeni serviser renomiranog svijetskog brenda JCB – građevinske mašine: bageri točkaši i gusjeničari, utovarivači, teleskopski podizači, skid steer utovarivači, vibro-valjci i vibro-ploče.

TERRA ĆE UNAPREDITI VAŠE POSLOVANJE.

MI RADIMO ZA VAS.

TERRA Grupa je finansijski jaka i velika grupa koja kombinuje prednosti porodičnog poslovanja i kvalitete međunarodne korporacije. Mi smo jaki i stabilni partner za MSP i multinacionalne kompanije, kao i za gradove i opštine.

Sa našim nezavisnim ograncima u Centralnoj i Istočnoj Evropi, predstavljeni smo u različitim kulturama i na brojnim jezicima. Naši iskusni stručnjaci u ovim zemljama kombinuju stručnost proizvoda i industrije i razumeju uslove svojih tržišta.

Više od 400 iskusnih ljudi radi za vas. Oni će uvek pronaći odgovarajuće rešenje za vaše potrebe – predusretljivo, posvećeno i pouzdano – kako tokom prodaje, tako i nakon nje.

TERRA OZNAČAVA USPEH.

NAŠA PREDNOST SU KVALITETNI SAVETI I USLUGE.

Vaše želje i potrebe su naš prioritet. TERRA je vaš partner za građevinske i industrijske mašine. Mi pružamo prilagođena rešenja sa posvećenošću i dobrim osećajem šta je najvažnije za vas. Naše konsultacije, prodaja, finansiranje, iznajmljivanje i široka postprodajna podrška donose vam optimalne rezultate. Stručnost i međunarodno znanje garantuju da je naša usluga prilagođena Vašem poslovanju.

Naši visokokvalifikovani stručnjaci će sa vama podeliti svoje znanje i profesionalnu podršku u svim vašim projektima kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou. Zahvaljujući našoj gustoj servisnoj mreži, možemo Vam ponuditi podršku tokom čitavog životnog ciklusa proizvoda. Optimalno skladištenje TERRA Grupe i veliki broj vozila u našim ograncima garantuju brzu dostupnost. Pored toga, uvek imamo rezervne delove na zalihama kako bismo smanjili zastoje i prekide u radu.

Takođe, imamo obiman spektar polovnih mašina u širokom cenovnom rangu  – direktno od stručnjaka. Osim toga, naša rent a flota može pokriti vaše potrebe u bilo kom trenutku. Našem iskusnom timu za prodaju i servis će biti drago da vas posavetuje.

REZERVNI DIJELOVI

Originalni rezervni delovi direktno od proizvođača osiguravaju najviši nivo kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti jer su dizajnirani upravo za vašu mašinu. Svi rezervni delovi se sastoje od standardnih delova i podložni su strogoj kontroli kvaliteta. Samo uz korišćenje ovih originalnih rezervnih delova garantovan je optimalan učinak i najveća produktivnost vaše mašine.

Zahvaljujući našem naprednom logističkom sistemu, 95% svih rezervnih delova možemo obezbediti u roku od 24 sata.

Naši prodajni savetnici će vas rado posavetovati o planiranom održavanju ili popravci vaše mašine i pružiti dragocene savete o tome na koji način će se vaša mašina brzo dovesti u red. Na zahtev, naši servisni tehničari mogu vam takođe pomoći i u ugradnji rezervnih delova.

B R E N D O V I :

TERRA Grupa sarađuje sa velikim brojem partnera kako bi našim klijentima ponudila najbolje proizvode. Svaki od njih je među najvećim imenima u svojoj oblasti – od JCB, SENNEBOGEN, preko MAGNI i RUBBLE MASTER do mnogih drugih. Sveobuhvatna paleta proizvoda nam omogućava da vam ponudimo pravi proizvod za vaše specifične potrebe.

JCB proizvodi više od 300 različitih proizvoda i jedan je od tri vodeća proizvođača građevinske opreme u svetu.

ALLROUND-ovi dokazani sistemi za polaganje rovova su dizajnirani da se koriste u najtežim uslovima. Ovi potpuno razvijeni sistemi garantuju nesmetan rad dugi niz godina.

LINDEN COMANSA nudi jedan od najobimnijih opsega modernih dizalica sa ravnim gornjim i lučnim krovom na svetu.

MAGNI nudi RTH i HTH rotacione teleskopske uređaje koji kombinuju inovativne funkcije sa visokim stepenom udobnosti i efikasnosti.

RUBBLE MASTER je lider na tržištu mobilnih, kompaktnih drobilica koje su spremne za upotrebu bilo gde i odmah. Zahvaljujući svojim vrhunskim tehnologijama, RM drobilice nastavljaju da postavljaju nove standarde.

S obzirom na svoju široku liniju proizvoda, SENNEBOGEN se etablirao kao sveobuhvatni dobavljač i lider u oblasti industrije dizalica i rukovanja materijalima.

L O K A C I J A :