art antique logo

ART ANTIQUE


Ilije Plamenca bb, Zabjelo
81000 Podgorica
M: +382 (0)69 012 609
[email protected]
www.artbeton.co.me

Art Antique
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 16 ocena[e]

art antique header

Art Antique je prva specijalizovana prodavnica za prodaju proizvoda od kovanog gvožđa u Crnoj Gori. Nalazi se u Podgorici, u ulici Ilije Plamenca (Zabjelo – zgrada u produžetku krivog mosta, preko puta Hemomont-a).

U našem prodajnom salonu možete naći idealne elemente za uređenje domova, kancelarija ili poslovnih prostora, garniture u kombinaciji sa drvetom za uređenje konoba, restorana, dvorišta, bašte, ljetnjikovca. Lusteri, svijećnjaci, ruže, police, držači za vino, stolovi, stolice, klupe, setovi za kamin, komadni namještaj, kreveti, ograde, rešetke, kapije stepeniša…samo su dio asortimana koji možete pronaći u našem salonu. Možete kupiti pojedinačne detalje, povjeriti nam kompletno opremanje enterijera ili izradu ograda i kapija na terasama, stepeništima ili u dvorištu.

art antique držači za vino
art antique kapije
art antique nadstrešnice

Pored proizvoda koje imamo u salonu i katalogu, možemo na osnovu Vaših crteža ili fotografija uraditi detalj,namještaj,kapiju ili ogradu koju Vi sami odaberete.

Art Antique dio je Art Beton porodice i naša ideja bila je da dekorativni kamen, stampani beton i kovano gvožđe jedno drugo dopunjuju čineći jedinstven i nezamjenljiv sklad.

Kao i do sada, Art Beton ce Vam graditi staze, a Art Antique ce za Vas stvarati umjetnost.

salon art beton podgorica
kovani namještaj art beton podgorica crna gora
enterijer art beton podgorica

U sklopu preduzeća Art Beton, radi pogon Art Metal u kojem se proizvode sve vrste čeličnih konstrukcija za hale, nastrešnice, tende i dr. U pogonima Art Metala izrađuju se metalni kalupi za izradu betonskih elemenata po želji i nacrtima naručioca, a u pogonu kovačnice po drevnoj tehnologiji izrađuju se elementi od kovanog gvožđa, što daje neograničenu mogućnost izbora dizajna prilikom izrade kapija, ograda i ostalih elemenata od kovanog gvožđa.

Bravarski pogon preduzeća ART BETON uspješno radi elemente od kovanog gvožđa: kapije klizne i obične, unutrašnje i spoljašnje ograde, stolove, stolice itd.

P R O I Z V O D I

L O K A C I J A