pg pak crna gora logo 2016

PG PAK


Berski put bb, Podgorica
Donja Gorica,
M: +382 (0)68 22 33 42
[email protected]
www.pg-pak.com

PG Pak Ambalaža
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 35 ocena[e]

PG PAK vam nudi veliki izbor stiroporske, plastične i alu ambalaže pogodne za primjenu u poslastičarstvu, pekarstvu, trgovinama za voće i povrće, catering itd. Ambalaža u visokorazvijenim potrošačkim društvima obično prelazi svrhu zaštite proizvoda i ulazi u sastavni dio dizajna, te postaje dio potrošačkog iskustva.

 P R O I Z V O D I

Aluminijumska ambalaža

Aluminijum kao materijal našao je široku primjenu u proizvodnji ambalaže za hranu. Aluminijumska amabalaža se dosta koristi u pekarskoj i mesnoj industriji, a njenu primjenu pronašli su i ugostitelji.

Pored obezbjeđivanja odlične barijere za vlagu, vazduh, neprijatne mirise, svjetlo i mikroorganizme, aluminijum posjeduje dobru savitljivost i elastičnost površine, odličnu rastegljivost i sposobnost oblikovanja. Aluminijum je takođe i odličan materijal za reciklažu, jer je jednostavna ponovna obrada u novi proizvod.

Aluminijumska ambalaža ne propušta svjetlost, pa je pogodna za pakovanje namirnica osjetljivih na svjetlost, koje treba zaštiti od fotohemijskih reakcija.

Pogodna je i za skladištenje u zamrzivaču kao i za termičku obradu na visokim temperaturama. Nijedan drugi materijal ne posjeduje sposobnost da provodi toplotu brzo i ravnomjerno kao aluminijum. Na taj način omogućava se optimalno zagrijevanje ili zamrzavanje prehrambenih prroizvoda za koje se koristi aluminijumska ambalaža. Ambalaža je lagana, laka za rukovanje, skladištenje i transport.

U našoj ponudi ambalaže od aluminijuma možete pronaći širok asortiman posuda od aluminijuma i aluminijumskih folija za pakovanje hrane. Posude od aluminijuma koje su u ponudi prave se u više dimenzija, zapremine od: 400, 500, 750, 850, 1000, 1500, 2000, 2400ml.

pg pak alu ambalaža 6 2019
pg pak alu ambalaža 7 2019
pg pak alu ambalaža 8 2019
pg pak alu ambalaža 9 2019

Stiroporska ambalaža

Ambalaža za hranu, od stiropora, je pogodna za pakovanje različitih vrsta mesa, piletine, ribe, povrća, suvog i svježeg voća, za pakovanje torti i kolača i pekarskih proizvoda.

Odličan izbor za vrele ljetnje dane: uz stiropornu ambalažu, iz naše ponude, svojstva hrane ostaju nepromijenjena, omogućava se lako održavanje temperature, ograničava se gubitak toplote (topla hrana ostaje topla, a hladna hrana ostaje hladna dugo vremena) i lako se transportuje.

U našoj ponudi imamo širok spektar ambalaže različitih dimenzija, oblika i boja:

stiropor posude za ketering, dostavu i pakovanje različitih vrsta hrane,… tacne od stiropora pogodne za različite vrste mesa, voća, povrća, kolača,…

pg pak stiroporna ambalaža 1 2019
pg pak stiroporna ambalaža 2 2019
pg pak stiroporna ambalaža 3 2019
pg pak stiroporna ambalaža 4 2019

Plastična ambalaža

Plastična ambalaža je u svijetu najpraktičniji i najpopularniji vid pakovanja hrane, zahvaljujući niskoj cijeni materijala i funkcionalnim prednostima, kao što su termozavarivanje, optička svojstva, i neograničane veličine i oblici …

Plastičnu ambalažu karakterišu: mala masa, može se hermetički zatvoriti, lako se oblikuje, može da trpi mehaničke udare, može se kombinovati sa aluminijumom i papirom, dobar izolator toplote, zvuka, struje, ne propušta vlagu, masnoću.

Plastičnu ambalažu, iz našeg asortimana, možete koristiti za pakovanje i prenos voća i povrća, hrane, u pekarstvu, poslastičarstvu…

pg pak pvc ambalaža 1 2019
pg pak pvc ambalaža 2 2019
pg pak pvc ambalaža 3 2019
pg pak pvc ambalaža 5 2019

Folije

Pored alumunijske folije za domaćinstvo, u našoj ponudi je i prozirna prijanjajuća i aluminijska folija za ugostiteljstvo, 4x150m i 3x200m, širine od 0.30m i 0.45m

PROZIRNU FOLIJU moraju posjedovati svi koji u svom poslu dolaze u kontakt sa hranom. Folija služi za čuvanje hrane od sušenja i kvarenja, ne propušta vodu i masnoću. Dosta se lako odmotava, te je vrlo praktična zbog svoje rastegljivosti.

U frizerskom svijetu jako je važno kakvi se materijali koriste u radu sa kosom, te svaki frizer pažljivo bira svoje proizvode.

PG PAK osluškuje potrebe svih svojih potrošača, te u svom asortimanu proizvoda nudi kvalitetne aluminijske folije, za sve prave frizerske umjetnike, koji žele da svojim klijentima pruže najbolji tretman. Folije nudimo u različitim bojama i veličinama.

pg pak folije 1 2019
pg pak folije 2 2019
pg pak folije 3 2019
pg pak folije 4 2019

Kartonska i papirna ambalaža

pg pak kartonska i papirna ambalaža 1 2019

Kutije za picu

pg pak kartonska i papirna ambalaža 2 2019

Papir za pomfrit

pg pak kartonska i papirna ambalaža 3 2019

Papir za pakovanje hrane

pg pak kartonska i papirna ambalaža 4 2019

Papirne kesice za hranu

Čaše i pribor

pg pak čaše i pribor 1 2019

Čaša 270ml

pg pak čaše i pribor 2 2019

Čaša 300ml

pg pak čaše i pribor 3 2019

Set II

pg pak čaše i pribor 4 2019

Čaša za kafu 250ml

B R E N D O V I

pg pak brendovi 1
pg pak brendovi 2
pg pak brendovi 3
pg pak brendovi 4
pg pak brendovi 5
pg pak brendovi 6
pg pak brendovi 7
pg pak brendovi 8
pg pak brendovi 9
pg pak brendovi 10
pg pak brendovi 11

L O K A C I J A