anglian centar logo

ANGLIAN CENTAR BAR


Stara škola Meksiko, Bar
T/F: +382 (0)30 346 136
[email protected]
[email protected]
www.angliancentar.com

Anglian Centar Namještaj
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 9 ocena[e]

Anglian Centar – Bar proizvodi vrhunski namještaj po Vašoj mjeri: dnevne sobe, spavaće sobe, ležajeve, kancelarijski namještaj i namještaj za ugostiteljstvo.

Naš cilj je da vam oplemenimo i uljepšamo dom ili poslovni ambijent namještajem koji ste oduvjek željeli.

Trudimo se da naše proizvode prilagodimo svačijem ukusu i kupovnoj moći.

Anglianov stručni tim pomaže Vam da detalje dovedete do perfekcije i da sve delove sastavite u harmoničnu cjelinu koja ce najbolje odražavati stil i utisak koji želite da Vaš prostor ostavlja.

P R O I Z V O D I

anglian centar javni enterijeri crna gora

JAVNI ENTERIJER

Vaš poslovni, prostor može izgledati moderno, elegantno, otmeno, klasicno, futuristicki, raskošno ili potpuno autenticno – u zavisnosti od stila kojem težite. Anglianov strucni tim pomaže Vam da detalje dovedete do perfekcije i da sve delove sastavite u harmonicnu cjelinu koja ce najbolje odražavati stil i utisak koji želite da Vaš prostor ostavlja.
Na osnovu našeg prodajnog programa i uz pomoc našeg tima napravite idealnu kombinaciju za vaš enterijer. Pogledajte jedan dio našeg predhodnog rada.

anglian centar kuhinje crna gora

KUHINJE

U ponudi je veliki izbor materijala ( raznovrsna paleta dezena : oplemenjene iverice, medijapana, masiva). Moguce su razne kombinacije ,naravno po vasem izboru.Sve u cilju da kuhinja u konacnoj formi bude upravo ono sto želite i da se savrseno uklopi u prostor.
Uz profesionalnu pomoc našeg tima dizajnera, udruženu sa Vašim idejama i željama, pretvoricemo kuhinjski prostor u Vašem stanu ili kuci u jednu modernu prostoriju koja ce biti centralna tacka Vašeg doma.

anglian centar kancelarijski namještaj crna gora

KANCELARIJSKI NAMJEŠTAJ

Moderno, lepo, udobno i funkcionalno su ključne reči kada treba da se uredi kancelarijski prostor, i ono što je neophodno da se stvori inspirativno mesto za rad…

anglian centar sobe crna gora

SOBE

Savremeni dizajn i tehnicka rešenja doveli su do toga da možete celokupnu prostoriju opremiti plakarima i policama uz izuzetan vizuelni efekat. Pogledajte samo neke od mogucnosti kada je opremanje sobe u pitanju

anglian centar vrata crna gora

VRATA

Naša vrata odlikuju se kvalitetnom izradom, modernim dizajnom, čvrstoćom i postojanošću. Nudimo Vam unutrašnja vrata kao i vrata sa sigurnosnom bravom kojim ćete u potpunosti biti zadovoljni dugi niz godina.
Proizvodimo vrata od punog drveta različitih modela, kao i vrata od farbanog MDF-a ili MDF presvučen raznim furnirima i dekorima. Ispunu vrata radimo od papirnog saća, koje omogucava dobru zvučnu izolaciju.
Osim standardnih vrata u ponudi imamo i praktična klizna vrata.

L O K A C I J A