frizerski salon black & white crna gora logo

FRIZERSKI SALON BLACK & WHITE 


Trg republike 1, 85310 Budva
T: +382 (0)33 457 483
M: +382 (0)69 101 774
[email protected]
www.blackandwhitem.com

Frizerski salon Black & White
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 2 ocena[e]

frizerski salon black and white budva

Frizerski saloni “Black and White” se nalaze na 3 atraktivne lokacije u Budvi, a osnivač i vlasnik je poznati budvanski majstor frizure Miroslav Miki Simonović.

Frizerski salon “Black and White” započeo je sa radom 2003. godine na Trgu Republike, br.1, u Budvi, kao samostalna zanatska radnja.“Black and White” d.o.o. Budva, započinje sa radom 2007. godine, kada je otvoren i drugi salon, u ulici “Mediteranska 21”, u Budvi. Godine 2011. Budva je dobila i treći “Black and White” u Prvoj proleterskoj, br. S – 54.

frizerski salon black and white crna gora

Miroslav Miki Simonović je završio frizersku školu u Nišu, gdje je i radio neko vrijeme. Takođe se stručno usavršavao u Beogradu i Novom Sadu, nakon čega se okrenuo evropskim akademijama i institucijama: Završio Etnos Akademiju u Milanu. Završio akademiju za nadogradnju kose u Rimu. Član OMC (svjetska organizacija za takmičenja) i PRESTIGE kluba. Za svoj rad dobio je brojna domaća i međunarodna priznanja, među kojima je i nagrada OMC-a za unapredjenje frizerske struke.

frizerski salon black and white enterijer

Oficijalni frizer muzičkog festivala “Pjesma mediterana”. Bio je oficijalni frizer na brojnim modnim revijama i “Nedjeljama mode” (Fashion weeks) Radio je frizure za niz modnih časopisa Radio je frizure velikom broju estradnih ličnosti ( Severina, Emina Jahović, Lepa Brena, Jelena Karleuša, Ana Sofrenović, Ana Nikolić, Ognjen Amidžić, Miki Perić, Romana Panić, Maja Nikolić, Nina Petković itd. ) Posjeduje OMC sertifikat za žirora na međunarodnim takmičenjima. Bio je član žirija na mnogobrojnim takmičenjima frizera održanim na Balkanu, kao i takmičenjima svjetskog ranga (Čikago, Pariz, Atina). Čest je učesnik na seminarima i revijama (Balkan, Bolonja, Rim, Milano, Damštat). Više puta je učestvovao na TIGI seminarima i seminarima Tima Hartley-a.

frizerski salon black and white montenegro

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i praćenju evropske modne scene, razvio je sopstveni stil koji se zasniva na britanskoj preciznosti i italijanskoj fleksibilnosti.

“Black & White” je oficijelni distributer italijanske kozmetičke kuće “Lisap” iz Milana, sa kojom ostvaruje višegodišnju saradnju.

frizerski salon black and white 2
frizerski salon black and white 5
frizerski salon black and white 1
frizerski salon black and white 3
frizerski salon black and white 4

L O K A C I J A