gp contour podgorica logo

GP CONTOUR


Bul. Džordža Vašingtona 51, Podgorica
T: +382 (0)20 220 616
M: +382 (0)67 461 036
[email protected]

GP Contour
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 7 ocena[e]

gp contour podgorica crna gora

GP Contour je savremeni centar za neinvazivno (nehirurško) oblikovanje tijela i njegu lica. U fokusu širokog spektra naših usluga su tretmani Med2Contour i Face Up uređajima.

NEHIRURŠKO OBLIKOVANJE TIJELA U GP CONTOUR CENTRU U PODGORICI !!!

Isprobajte najbolje svjetske tretmane za nehirurško oblikovanje tijela. Ukoliko imate višak masnih naslaga ili celulita na stomaku, butinama, gluteusu, rukama, bokovima, koljenima ili listovima, ovo je prava prilika za vas!

Šta je Med2Contour?

gp contour med contour 1

Med Contour je kompjuterizovani uređaj koji radi na principu toplotne mikromasaže, vakum terapije i limfne drenaže. Tretmanima se postiže preoblikovanje tijela, zatezanje i učvršćivanje kože, peglanje neravnina na problematičnim regijama uzrokovanih celulitom.

Samo Med Contour koristi svjetski patentirani aplikator sa dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave i vakum pumpom koja tokom ultrazvučnog djelovanja podiže tretirajuće masno tkivo i fiksira ga tačno između dva ultrazvuka postavljena pod uglom od 135 stepeni. Samo na taj način ultrazvuk deluje fokusirano i tačno cilja masno tkivo u potkožju tretirajuće regije.

gp contour med contour 2

Svaka glava pušta jednak snop energije, u obliku slova V, pri čemu se maksimalna energija skuplja u špicu slova V, gdje se dobija najveća zagrejanost tkiva. Na taj način dobijamo isporuku energije koja je apsolutno sigurna za površinu kože i druga tkiva, bez nastajanja neželjenih efekata, a istovremeno u potkožnom tkivu gdje se nalaze masne ćelije, krakovi ultrazvučne energije se preklapaju pa je tu intezitet energije 4 puta veći. Zbog toga Med2Contour može isporučiti više energije, na sigurniji način, tačno tamo gdje je potrebno u potkožnom tkivu.

Med Contour je prvi uređaj u svetu sa integrisanom sondom za limfnu drenažu, nudeći kompletan tretman bez rizika.

Sam tretman je izuzetno ugodan pa klijenti osećaj tretmana opisuju kao vruću dubinsku masažu. Rezultati su vidljivi odmah po završetku prvog tretmana.

100% bezbedan – Ima FDA odobrenje i sertifikat CE 0476
(FDA-approved! Najrigoroznija agencije na svetu za ispitivanje kvaliteta medicinskih proizvoda i uređaja )

gp contour med contour

Med Contour:

Smanjuje obim tijela

Uklanja celulit

Zateže kožu

Ublažava postoperativne bolove i otoke kroz poboljšanu cirkulaciju krvi

Postoperativno pomaže oblikovanju i zatezanju kože na tretiranim regijama

gp contour podgorica

FACE UP

Sa FACE UP TRETMANOM doživjećete jedno potpuno drugačije iskustvo!

Istakli bi samo najznačajnije prednosti FACE-UP TRETMANA.

Face-Up JEDINI NA SVIJETU, zahvaljujući svojoj patentiranoj tehnologiji istovremeno kombinuje efekte abrazije i mikromasaže. FACE-UP ima specijalni (PATENTIRANI) mikropulsirajući rotacioni držač glave koji istovremeno radi abraziju i masažu kože. Orbitalna kretanja abrazivne glave uklanjaju sve nesavršenosti i nečistoće pod svakim uglom, ostavljajući kožu čistom i glatkom.

Istovremeno mikropulsevi masiraju kožu, oblikujući i tonirajući mišiće lica, poboljšavajući cirkulaciju i čineći FACE-UP TRETMAN potpuno opuštajućim.

Obzirom da Face-Up koristi jednokratne zamjenjive glave sa kojima se rade abrazije, ne postoji rizik od prenosa infekcija s jednog na drugog klijenta i zbog toga tretman s Face-Up-om garantuje najviši stepen sigurnosti.

Uređaj Face-Up pruža izbor između 5 abrazivnih glava različitih veličina granula od kojih se svaka može kombinovati sa 3 brzine rotacije i 3 nivoa osetljivosti kože, čime se pruža potpuno individualno prilagođen tretman upravo tvojim potrebama i tipu kože.

To nam daje mogućnost da ispunimo sve tvoje kriterijume kao modernog, zahtevnog klijenta.

Uz FACE UP lice uvijek izgleda bolje!

gp contour face up

L O K A C I J A