akademija zoran logo

HAIR&BEAUTY ACADEMY ZORAN


Kontakt osoba: Zoran Vukčević, direktor
Njegoševa 29, Podgorica
T/F: +382 (0)20 665 646
M: +382 (0)69 012 532
[email protected]
www.frizerzoran.me

Hair&Beauty Academy Zoran
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 10 ocena[e]

Naziv Ustanove je: ,,Organizator obrazovanja odraslih za zanimanja: muški i ženski frizer, frizer stilista, frizer kreator, unisex frizer i kozmetičar – Zoran“…

PRVA LICENCIRANA AKADEMIJA U CRNOJ GORI VRSI OBUKU ZA:

  • UNISEX FRIZER- za početnike

  • FRIZER STILISTA usavršavanje

  • KOZMETIČAR za početnike

Unisex frizer – Na akademiji se obučavaju početnici sa završenim trećim stepenom srednje škole koji prolaze šestomjesecnu intenzivnu obuku.

Frizer stilista – Na akademiji za smjer ‘’frizer stilista’’ usavršavaju se ‘’Unisex frizeri’’ odnosno svršeni polaznici akademije Zoran. Predavanje traje tri mjeseca.

Kozmetičar – Na akademiji za smjer “kozmetičar” obučavaju se kandidati sa završenim 3 stepenom.

Po ispunjenom fondu časova na akademiji i položenom završnom ispitu polaznici dobijaju sertifikat ili diplomu akademije “Zoran”.

Moguca dnevna i nedeljna usavršavanja individualaca sa iskustvom. Po završenom seminaru odnosno treningu, polaznici dobijaju seminarsku diplomu ‘’stručno usavršavanje’’ akademije ‘’ZORAN’- za određenu stručnu oblast.

Prakticna nastava se vrsi u najsavremenije opremljenim salonima.

Teorijska nastava je u komplet opremljenim ucionicama sa adekvatnim pomagalima.

Nastavni kadar, kako za stručno-teorijsku nastavu tako i za praktičnu nastavu angažovan je iz vodecih skola, akademija i frizerskih salona iz Crne Gore, Srbije i inostranstva.

AKADEMIJA “ZORAN” U RUSIJI

Akademija „Zoran“ je od 2011. godine prisutna na teritoriji Ruske Federacije. Zbog ogromnog interesovanja, nastava je organizovana po istom planu i programu koji je osmislio gospodin Zoran Vukčević i koji se primjenjuje u Podgorici. Eminentni gostujući predavači iz naše zemlje upućuju u tajne majstorstva preko 150 polaznika iz Rusije.

frizer zoran akademija za njegu ljepote

L O K A C I J A