mirror beauty logo

MIRROR BEAUTY


Škola profesionalnog šminkanja
City kvarta bb, Podgorica
M: +382 (0)67 259 008
[email protected]

Mirror Beauty
Prosečna ocena: 4.3 (85.45%) od ukupno 11 ocena[e]

Škola šminkanja Mirror Beauty vrši upis novih polaznika za mjesečni profesionalni kurs za mjesec DECEMBAR (cijena kursa 750 €).

Sa našim diplomama imate nevjerovatne popuste u svjetskim lancima brendirane kozmetike: MAC 35% , u radnjama NYX u Crnoj Gori u iznosu od 10%, Inglot 20%.

Savladajte sve tajne šminkanja i uplovite u svijet ovog profitabilnog zanimanja bilo da je Vaš cilj profesionalni angažman u svijetu make up-a i ljepote ili jednostavno ostvarenje vlastitih snova i želja.

Nikada kao sada nije bila takva potražnja za uljepšavanjem lica odnosno make up-om. Shodno tome i make up artista nema dovoljan broj kolika je potražnja za istim. Kada uzmemo svjetske statistike da 80% žena ne izlazi iz kuće bez make up-a, a 95 % njih ne ide na posebne događaje bez uljepšavanja profesionalnog šminkera onda nam je jasno zbog čega će sve više biti veća potražnja za ovim zanimanjem kako u svijetu tako i kod nas.

Kurs obuhvata program koji vode profesionalni make-up majstori:

Sanja Blagojević ( +382 67 259 008) i

Snežana Grba ( +382 67 610 731 )

mirror beauty škola šminkanja podgorica

Dugogodišnji rad u privatnoj praksi, saradnje sa mnogim kozmetickim kućama i akademijama u regionu, seminari u Evropi, make up-a radovi u časopisima, televizijama, revijama svjetskih i naših kreatora proizvela se želja da se klijentima ponudi vrhunska profesionalna obuka kada je u pitanju dekorativna kozmetika i samo šminkanje lica. Sa nama možete savladati tehnike nanošenja make up-a kako za profesionalni angažman tako i za lične potrebe. Nećete samo naučiti kako nanijeti make up , već uz savjete stručnih lica doktora i profesora naučiti osnove kozmetologije i psihologiju komunikacije sa klijentima što čini jednu od glavnih razlika izmedju dobrog i vrhunskog šminkera. Takođe imamo predavanja doktora iz struke dermatologije U školu su uključena i predavanja o marketingu i promociji.

Škola u toku kursa osigurava:

Kompletan make up pribor i dodatni materijal.
U sklopu škole imate obezbjedjene coffee i sweet pause.
Našim polaznicima će biti organizovana i studijska putovanja na svjetskim sajmovima šminke, kao i preporuke za posao u kozmetičkim centrima koji se bave make up-om.

Do sada se u kozmetičkim kućama i specijalizovanim radnjama za prodaju šminke zaposlilo preko 10 naših učenika a profesionalni angažman u sopstvenij režiji obavlja preko 30 polaznika i to veoma uspješno kako sa materijalne tako i sa profesionalne strane. Na našoj stranici objavićemo i linkove istih.

L O K A C I J A