tehnobar logo

TEHNOBAR


Nikšićki put b.b. Podgorica
T: +382 20 262 091, 020 311 070
F: +382 20 262 097
M: +382 69 022 334
[email protected]
www.tehnobar.me

Tehnobar
Prosečna ocena: 5 (99.48%) od ukupno 77 ocena[e]

Profesionalna ugostiteljska oprema – za hotele, restorane, barove, ugostiteljske objekte – Crna Gora

tehnobar podgorica ugostiteljska oprema crna gora

Tehnobar Podgorica se bavi uvozom i prodajom visokokvalitetne profesionalne ugostiteljske opreme na crnogorskom tržištu. Uspješno ispunjavamo sve zahtjeve naših klijenata u opremanju ugostiteljskih objekata, kako u pogledu kvaliteta, tako i po pitanju estetike. Nudimo širok asortiman opreme i aparata, kao i sitnog inventara za ugostiteljstvo:

  • Ugostiteljski sitni inventar (kuhinjski i restoranski inventar: čaše, lonci, tanjiri, tiganji, pribor za jelo i ostalo…)
  • Uređaji za profesionalno termičko tretiranje namirnica, hladnjaci i rashladna oprema, uređaji za mehaničku obradu namirnica, peraća tehnika, ostali uređaji za upotrebu u profesionalnoj gastronomiji.
  • Proizvodi od nerđajućeg čelika: radni stolovi, skladišne police, nape i slično, a sve za opremanje profesionalnih kuhinjskih prostora (kuhinje restorana, hotela, i sl.)
  • Razna oprema za ugostiteljstvo i hotelijerstvo: kolica servirna i za sobarice, kolica za prtljag, kolica za rublje, mini barovi, sefovi. Sve za opremanje bistroa, caffe barova, coctail barova u pogledu tehnološke opreme.
tehnobar podgorica 1
tehnobar podgorica 2
tehnobar podgorica 3
tehnobar podgorica 4
tehnobar podgorica 5
tehnobar podgorica 6
tehnobar podgorica 7
tehnobar podgorica 8
tehnobar podgorica 9
tehnobar podgorica 10
tehnobar podgorica 11
tehnobar podgorica 12

L O K A C I J A