tnt express logo

TNT EXPRESS


Cijevna bb, 81000 Podgorica
(skretanje prema Aeodromu Podgorica)
T: +382 (0)20 606 450
M: +382 (0)67 22 00 88
[email protected]
www.tntexpress.me

TNT Express
Prosečna ocena: 4.3 (86.67%) od ukupno 6 ocena[e]

tnt express podgorica header

TNT Express je jedna od najvećih svjetskih kompanija u sektoru brze dostave paketa i dokumenata, sa dometom u preko 200 zemalja širom svijeta. Naša globalna mreža i profesionalno zalaganje omogućava sigurnu dostavu, služeći kao potpora klijentima u postizanju njihovih poslovnih uspjeha.

Kao naš korisnik, imate pristup širokom spektru usluga. Takođe, sa navjećom evropskom vazdušnom i drumskom dostavnom mrežom i rastućom globalnom infrastrukturom, Vi imate dobit sa brzom i efikasnom uslugom, u svako doba.

Naša drumska mreža povezuje više od 40 evropskih zemalja, 19 drumskih čvorišta i 550 skadišta pri čemu se neprimjetno povezuje na našu međunarodnu vazdušnu mrežu. U svim djelovima svijeta preuzimamo, carinimo i dostavljamo pošiljke. Gdje god da su Vaši klijenti, mi možemo do njih.

tnt express podgorica

Zahvaljujući bogatoj istoriji, naučili smo da njegujemo prave vrijednosti – naše klijente i da se staramo o našim zaposlenima.

TNT Express je dobitnik najprestižnije nagrade u oblasti operacionog istraživanja: Franc Edelman Award 2012. The Edelman Award, dodijeljena od strane INFORMS-a, smatra se najvećom počasti u oblasti operacionih istraživanja, discipline primjenjivanja naprednih analitičkih metoda, kao što je poslovno modelovanje, koje pomaže donošenju pravih odluka.

Dodijeljena nagrada Global Optimisation (GO) pokriva više aspekata poslovanja TNT-a, uključujući urbanističko planiranje, optimalno kamionsko rutiranje, upravljanje flotom i raspoređivanje zaposlenih. TNT Express je do sada sproveo preko 100 projekata širom svijeta, stvarajući uštedu od 60 000 000 km kilometraže, 283 000 000 kg emisije CO2 i 207 000 000 € za četri godine.

Da bi zadovoljio potražnju za kvalifikovanim operativnim menadžmentom, TNT se udružio sa ORTEC i Tilburd Univerzitetom/TiasNimbas Business School (Holandija), da bi stvorio GO Akademiju, dvo-godišnji program razvoja menadžmenta za optimizaciju transportne mreže.

Od 2008, obuka je obuhvatila više od 200 zaposlenih u TNT-u, koji takođe pomažu World Food Programme u optimizaciji svog sistema distribucije.

Staramo se da Vaše iskustvo bude još bolje. U februaru 2014, uveli smo našu strategiju, Outlook, kako bi osigurali zadovoljenje potreba naših klijenata za konkurentnim proizvodima i uslugama, podržavajući savršenu isporuku po konkurentnim cijenama.

S E R V I S I

tnt express 1

EKSPRESNA DOSTAVA

Birajte vrijeme i dan preuzimanja i dostavljanja.

Sa našim inovativnim Ekspres uvoz servisom, možemo preuzeti pošiljku iz više od 170 zemalja i dovesti je Vama, nudeći Vam potpunu kontrolu nad svojom pošiljkom.

Dodatne opcije za pošiljke koje zahtjevaju prioritetno rukovanje, osiguranje ili posebno preuzimanje i dostavu.

Nudimo dvije vrste servisa za vremenski kritične pošiljke.

Unutrašnji saobraćaj za isporuke na teritoriji Crne Gore.

tnt express 2

SPECIJALNI SERVISI

Za pošiljke koje zahtijevaju poseban transport van standardnih servisa, kao i pošiljke koje sadrže opasne materije, nudimo naša rješenja.

tnt express 3

TRANSPORT ROBE

Nudimo Vam neke od najfleksibilnijih transportnih rješenja, dostupnih svuda. Dakle, bez obzira koliko je teška, velika ili neobična pošiljka, mi možemo isporučiti, širom svijeta avionskim, drumskim i brodskim transportom.

tnt express 4

CJENOVNIK / Download

Cijene naših usluga su Vam dostupne ovdje.

tnt express 5

ALATI ZA PRAĆENJE POŠILJKI

Na ovom sajtu možete pratiti Vaše pošiljke, preko sistema za praćenje pošiljki track & trace.

Takođe, na raspolaganju Vam je i naš mobilni servis, preko kojeg SMS-om ili E-mail-om možete saznati posljednje informacije vezane za Vašu pošiljku.

Dodatne informacije vezane za ograničenja u težini i dimenzijama kao i servisnim dodacima možete pogledati ovdje.

L O K A C I J A

RADNO VRIJEME

radnim danima 8:00 – 17:00
subotom 9:00 – 12:00