vujačić company crna gora logo

VUJAČIĆ COMPANY


Mahala b.b. Podgorica
T: +382 (0)20 606 060
F: +382 (0)20 872 487
M: +382 (0)69 277 980
[email protected]
www.vujacic-company.me

Vujačić Company
Prosečna ocena: 4.9 (98.33%) od ukupno 12 ocena[e]

Firma Vujačić Company d.o.o. u svom maloprodajnom objektu u Podgorici nudi gume proizvođača Barum, Semperit, Uniroyal, General Tire, Continental za koje je firma generalni distributer na crnogorskom tržištu. Asortiman čine gume za putnička vozila, 4×4 vozila, kombi vozila, motocikle, skutere, teretna vozila, industrijska vozila, viljuškare, unutrašnje gume itd.

Servisno prodajni centar se nalazi na istoj lokaciji gdje je i sagrađen prvi Auto Servis Vujačić još davne 1971 god. (Petrovački put, iz pravca Podgorice – 500m nakon skretanja za Aerodrom).

Gume – Vujačić Company d.o.o. u svakom trenutku nudi najveći izbor guma za sve vrste vozila u Podgorici i Crnoj Gori. Važno je istaći da preduzeće ima u svom asortimanu putničkih i 4×4 guma dimenzije u opsegu od 12 – 22 inča na lageru, što znači da može da udovolji 99% tržišnih potreba crnogorskog tržišta.

Moto gume – Najveći izbor moto i skuter guma u Crnoj Gori, a i šire, sa preko 1200 komada na lageru u preko 100 dimenzija od proizvođača Continental i Michelin, kao i unutrašnje gume i pojaseve za motore/skutere.

Pored pomenutih robnih marki prodaje i gume drugih poznatih i nepoznatih proizvođača i po naruđžbi može dobiti gume od skoro svakog proizvođača koji danas postoji.

Felge – Poseban akcenat u maloprodaji je stavljen na aluminijumske felge, koje preduzeće distribuira od njemačke grupacije AEZ sa brendovima DEZENT, ENZO, DOTZ i AEZ, kao i OZ sa brendom MSW i OZ i Sparco. Na lageru ima preko 200 različitih modela felgi u veličinama od 14 – 18 inča, sa mogućnosšću narudžbe felgi u svim mogućim dimenzijama i za sva vozila od svih većih proizvođača u svijetu.

Dijelovi – Auto dijelovi su nešto novo u ponudi naše firme i odnose se uglavnom na potrošni materijal i djelove za lakše mehaničarske opravke sa dobrim asortimanom i povoljnim cijenama. Kvalitet ovih djelova je standardan i preduzeće ne nabavlja djelove sumnjivog ili lošeg kvaliteta.

auto gume vujacic podgorica

Usluge – Lake servisne usluge su dio tradicije porodičnog biznisa familije Vujačić i predstavljaju stub naše ponude, te se kvalitetom ne mogu mjeriti ni sa jednom konkurentskom kućom u CG, o čemu svjedoče hiljada kupaca, od kojih neki kupci korisnici naših usluga i preko 40 godina!

Vršimo usluge montaže svih vrsta guma od skutera do dampera, balansiranje, vulkaniziranje, reglaža trapa, pranje vozila, opravke i zamjena djelova trapa.

Naš servisni centar je opremljen najkvalitetnijom opremom koja postoji na svjetskom tržištu.

auto felne vujačić company podgorica crna gora

Caffe bar – U našem Caffe bar-u se možete udobno smjestiti dok čekate završetak usluga na vašem vozilu uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje.

RADNO VRIJEME:

07:30 – 18:00 h – nedjeljom ne radimo

D O B R O D O Š L I

L O K A C I J A