čelebić podgorica logo

ČELEBIĆ


Kralja Nikole 27, Podgorica
Business Center Čelebić
T: +382 (0)20 444 400
F: +382 (0)20 444 402
[email protected]
www.celebic.com

Čelebić
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 12 ocena[e]

čelebić gradimo budućnost

Kompanija Čelebić je osnovana 1991. god. u Podgorici. Sam naziv kompanije dobro je poznat građanima Crne Gore s obzirom na broj objekata, stambenih i poslovnih zgrada koje su upravo rezultat velikog entuzijazma ljudi koji su zaposleni u našoj kompaniji.

Kako nas slogan kaže, preko dvije decenije GRADIMO BUDUĆNOST za naše građane, za našu djecu, za sve nas. Naši objekti na najbolji način reprezentuju samu kompaniju: njihove osnovne odlike su stabilnost, elegancija, uglađenost forme, sklad boja, i izvanredna funkcionalnost.

O uspješnosti jedne kompanije ipak najbolje govori uspjeh njenih klijenata i kupaca. Do sada, Čelebić kompanija je izgradila više desetina stambenih i poslovnih objekata ukupne površine preko 200 000 kvadratnih metara, projektovala, rekonstruisala i izgradila kilometre i kilometre ulica i trotoara.

čelebić podgorica city kvart podgorica

Kompanija je pored izgradnje objekata za tržište izgradila, rekonstruisala ili adaptirala veliki broj objekata za poznatog kupca među kojima su i : izgradnja Distributivnog centra GORENJE u Podgorici, Industrijska pekara PRIMAT, rekonstrukcija i izgradnja Rezidencije Predsjednika Republike na Cetinju, poslovni objekat preduzeća NEREGELIJA, izgradnja štamparije MONTCARTON, rekonstrukcija, adaptacija i nadogradnja zgrade CENTRALNE BANKE Crne Gore u Podgorici kao i rekonstruisanje i adaptacija bivše zgrade Montenegrobanke za potrebe AGENCIJE ZA NACIONALNU BEZBJEDNOST, izgradnja DELTA CITY-ja, UNIVERZITET DONJA GORICA , BUSINESS CENTER ČELEBIĆ i NOVA ZGRADA UPRAVE POLICIJE.

Posljednji projekti Čelebić kompanije potvrdili su snagu i dominaciju naše kompanije u oblasti građevinarstva, obzirom na investicije koje su završene prije predviđenog roka: MINIOBILAZNICA I most na Ribnici, Tržni centar Bazar, a posebno smo ponosni na našu najveću investiciju, vrijednu 120 miliona eura, City kvart, kompleks od 15 stambenih zgrada koji danas predstavlja potpuno novo naselje i rezidencijalni ukras u Podgorici.Unapređenje sistema kvaliteta uslov je njegove efikasnosti. Preispitivanje ostvarenog kvaliteta, utvrđivanje i sprovođene korektivnih i preventivnih mjera u cilju poboljšanja poslovnih procesa, je naš konstantni zadatak. Definisane procese vodimo ciljano i mjerimo njihovu efikasnost u skladu zahtijevima međunarodno priznatih standarda sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001.

L O K A C I J A