igp fidija podgorica crna gora logo

IGP FIDIJA


Stara Varoš BLOK 7, Podgorica
T/F: +382 (0)20 621 140
F: +382 (0)20 621 144
[email protected]
www.fidija.co.me

IGP Fidija
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 12 ocena[e]

Građevinsko preduzeće IGP “Fidija” d.o.o. iz Podgorice osnovano je 1987. god. u Sarajevu. Od 06.06.1992. god., posluje sa sjedištem u Podgorici.

Osnovna djelatnost preduzeća je projektovanje i izvođenje objekata visokogradnje i niskogradnje.

IGP ” Fidija” d.o.o. iz Podgorice je stručno i kadrovski osposobljena za izvođenje svih vrsta radova, kako u visokogradnji, tako i u niskogradnji.

Najznačajniji objekti visokogradnje, koje je ovo preduzeće izgradilo su: ” L-13″ na Zabjelu, Atlasmont banka u Podgorici, Stambeno poslovni objekat “Stara Varoš” – blok 7 u Podgorici, Srednja ekonomska škola “Mirko Vešović” u Podgorici, Stambeno -poslovni objekti A, B i C u Bečićima, Srednja medicinska škola u Podgorici, Zavod za školstvo, Ispitni centar i Centar za stručno obrazovanje u Podgorici i mnogi drugi.

Svoju stručnost na zavidnom nivou, ovo preduzeće je opravdalo kroz uspješno odrađene sanacije i rekonstrukcije objekata niskogradnje, kao što su: most na rijeci Pčinji na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, most “Bijele stijene” na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, most preko rijeke Lim kod Rijeke Marsenića i mostovi ”Kufin 1” i “Kufin 2” na magistralnom putu Budva-Bar i dr.

Preduzeće je privatno i permanentno iskazuje pozitivne rezultate u poslovanju, za šta je i dobilo brojna domaća i inostrana priznanja.

Broj zaposlenih radnika je 96 stalno zaposlenih i do 50 povremeno angažovanih radnika.

USLUGE

• Inženjering
• Građenje
• Projektovanje
• Izrada predugovora, ugovora i druga pravna regulativa
• Prevod: struje, vode i telefona na novog vlasnika
• Odobrenje za rad, registracija preduzeća
• Pribavljanje kopija planova i lista nepokretnosti

Stojimo Vam na usluzi i po pitanjima administrativnih poslova, kao i eventualnih prevoda.

igp fidija podgorica uprava
igp fidija podgorica montenegro
igp fidija podgorica crna gora uprava

U periodu od kada naša firma posluje sa sjedištem u Podgorici, izgrađeno je, rekonstruisano ili adaptirano preko 70 objekata široke namjene. Detaljan pregled svih naših referenci možete pogledati OVDJE.

L O K A C I J A