nlp network logo

NLP NETWORK


Bracana Bracanovića 86, Podgorica
M: +382 (0)69 564 117
M: +382 (0)67 59 85 85
[email protected]
www.nlpnetwork.me

NLP Network
Prosečna ocena: 4.8 (96%) od ukupno 20 ocena[e]

NLP Network…

NLP Network pruža edukacije za rast i razvoj poslovanja, menadžmenta, zaposlenih kao i lični razvoj, koristeći tehnike i alate NLP metodologije, vodećeg programa za obuke i razvoj. Osnovali smo ga kako bi podrži pojedince i organizacije u postizanju vrhunskih rezultata, uz uvažavanje njihovih vizija, strategija i ciljeva.

Naš cilj je podsticanje prosperitetnih promjena kod pojedinaca, kako bi kreirali najbolju verziju sebe i živjeli u skladu sa sopstvenim ciljevima. Kroz uvažavanje i prijateljske odnose gradimo most povjerenja sa klijentima i podržavamo ih u ostvarenju ličnog i poslovnog uspjeha.

Naše edukacije su kreirane po standardima Internacionalne Asocijacije za NLP (IANLP), i podržavaju rast i razvoj u sigurnom okruženju. Visok nivo znanja i vještina koje stičete možete primijeniti odmah u svim segmentima života, kako biste proširili svoje granice i postigli željeni rezultat.

nlp network neuro lingvističko programiranje

NLP je…?

NLP (Neuro Lingvističko Programiranje) je iskustvena metoda, vrlo jednostavna za izučavanje. NLP je nastao 70-tih godina XX vijeka, kao plod istraživanja Richarda Bandlera i Johna Grindera, studenta psihologije i matematike, te profesora lingvistike, koji su se interesovali šta je to što najbolje psihoterapeute tadašnjeg vremena čini tako vrsnima u komunikaciji i radu sa ljudima.

Zanimalo ih je na koji način razmišljaju, kako doživljavaju sebe, druge i uopšte svijet oko sebe, što konkretno rade da postignu rezultate koje niko drugi nije uspijevao postići.

Intenzivno su proučavali rad troje nevjerovatnih ljudi i stručnjaka, Fritza Pearlsa (osnivač Geštalt terapije), Miltona Ericksona (osnivač Hipno terapije) i Virginije Satir (osnivač porodične terapije). Uočili su određena pravila i obrasce njihovog djelovanja, kojih ponekad ni sami terapeuti nisu bili svjesni, već su to radili intuitivno, kao rezultat dugogodišnjeg razmišljanja i iskustva.

Razumijevajući način na koji ovi stručnjaci rade, Bandler i Grinder su i sami počeli to primjenjivati kroz kontakte s drugima ljudima, te su uvidjeli da mogu postići slične rezultate. Za njih, to je bio početak otkrivanja puta prema izvrsnosti (modelovanje), što su odlučili i podijeliti sa drugima. Od tada se NLP kontinuirano razvija, prisutan je u svim zemljama svijeta i nudi znanja i vještine potrebne za efektivniji rad, razvoj, unapređenje međuljudskih odnosa, u rasponu od terapije, do menadžmenta, sporta, od upravljanja vremenom do boljeg roditeljstva.

nlp network treneri

Tim trenera NLP Networka, posvećen je stalnom učenju i usavršavanju, u želji da našim klijentima pružimo vrhunski nivo edukacija. U NLP Networku po prvi put u Crnoj Gori možete prisustvovati edukacijama koje se zanivaju na ovoj metodologiji. Pokrenite novog sebe uz NLP Network !

Mi Vam se radujemo,
NLP Network tim

nlp network pokreni novog sebe

L O K A C I J A