alfa ton škola logo

ALFA TON ŠKOLA


Oktobarske revolucije 130, Podgorica
M: +382 (0)67 22 30 23
[email protected]
www.alfatonskola.me

Alfa Ton Škola
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 12 ocena[e]

alfa ton lekić škola podgorica

P.U. “Alfa Ton Lekić” je obrazovna institucija za estetiku i kozmetologiju sa sjedištem u Podgorici. Svoje mjesto među liderima u edukaciji iz pomenutih oblasti, naša Ustanova obezbijedila je kvalitetnim nastavnim programom, stručnim predavačima, izuzetnim uslovima rada, dostupnošću najnovijoj aparaturi i paletama proizvoda, kao i značajnom podrškom polaznicima, kako u toku samog procesa edukacije, tako i u njihovom kasnijem profesionalnom osamostavljivanju.

Inicijalna ideja o osnivanju institucije za obrazovanje odraslih javila se tokom boravka naših predavača na prestižnoj akademiji za nokte Magnetic, u Holandiji, 2010. god., gdje su budući osnivači Ustanove stekli nova znanja i usvojili evropske standarde na polju obuke kadrova za zanimanje kozmetičar.

Osnovni cilj i vizija Ustanove je stvaranje kvalitetnih kozmetičara koji će se, uz stečeno znanje, profesionalno ostvariti u svojoj oblasti i koji će se kroz svoj rad zalagati za dalje promovisanje i poštovanje evropskih standarda estetike i kozmetologije, koje AlfaTon Škola njeguje od svog osnivanja.

Potvrdu uspješnosti poslovanja, kvaliteta predavača i inovaciji u strateškom planiranju, najbolje dokazuje uspjeh i reputacija naših polaznika u njihovom samostalnom radu.

SERTIFIKAT

Ministarstvo prosvjete i sporta Crne Gore prepoznalo je ozbiljnost, profesionalnost i mogućnosti naše ustanove i to validiralo izdavanjem licence za rad UP I br:07-770, izdatom 16.12.2011. godine.

Osluškujući puls tržišta rada, naša kompanija se 2008.godine odlučila za ulazak u projekat prekvalifikacije koju organizuje Zavod za zapošljavanje Crne Gore. Isto se pokazalo kao izuzetno dobra strategija kako za polaznike, tako i za državu i problem nezaposlenosti u cijelosti.

alfa ton lekić sertifikat

P R O G R A M I

alfa ton lekić kozmetičari

PROGRAM OBUKE ZA KOZMETIČARE

alfa ton lekić obuka

PROGRAM OBUKE ZA FRIZERE

alfa ton lekić šminkanje

OBUKA ZA ŠMINKERA

alfa ton lekić masaža

MASAŽA I NJEGA TIJELA

alfa ton lekić frizeri

PROFESIONALNO USAVRŠAVANJE

alfa ton lekić kozmetika oprema za kozmetičke salone

SAVREMENA OPREMA

L O K A C I J A