hard rock cafe podgorica logo

HARD ROCK CAFE


Šeika Zajeda, Podgorica
Atlas Capital Center II/6 (Prvi sprat)
T: +382 (0)20 226 355
[email protected]

Hard Rock Cafe
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 6 ocena[e]

hard rock cafe podgorica crna gora

Unutar impozantnog arhitektonskog zdanja Atlas Capital zgrade, koja se nalazi na samoj raskrsnici glavnih gradskih ulica i bulevara Podgorice, prvi Hard Rock Cafe u jadranskoj regiji je otvoren od strane kompanija Hard Rock International i Abu Dhabi Financial Group.

Objekat površine 800 m2, uključuje kafe i restoran sa 144 mjesta za sjedenje, prepoznatljivi i živopisni bar kapaciteta do 25 osoba, prostranu terasu, binu za nastup mladih bendova, kao i Rock Shop.

hard rock cafe podgorica

Hard Rock Cafe Podgorica posjeduje izuzetnu kolekciju suvenira, kao što su Madonin Gold album, U2 Black Denim jakna, akustična gitara Ričija Sambore, električna gitara Karlosa Santanine i još mnogo stvari od Davida Bouvija, Rijane, Elton Džona, Šeril Krou, Bjork, Eminema, Šakire, Brus Springstina, Bon Džovija i drugih širom svijeta poznatih ličnosti.

Gosti Hard Rock Cafe-a Podgorica mogu uživati u svježem, veoma kvalitetnom Hard Rock osnovnom meniju, uključujući svima omiljeni Legendary Experience meni, na kojem se nalazi autentičan izbor legendarnih burgera. Hard Rock Smokehouse (roštilj) sprema se na Hickory drvetu, kako bi se lagano i do savršenstva pekla popularna rebarca, piletina i ostali specijaliteti na meniju.

Pored hrane, nagrađivani Hard Rock Cafe meni uključuje Hurricane (Uragan), Margaritu, pića po recepturipoznatih, kao i Alternative Rock (bezalkoholna) pića, sva dostupna u popularnim Hard Rock suvenir čašama.

hard rock cafe montenegro

Hard Rock kokteli se spremaju na licu mjesta, kao i hrana, i autentični su kao što su to i memorabilije na Rock Shop nudi predmete inspirisane rokenrolom, kao i kolekcionarske Hard Rock Cafe proizvode u ekskluzivnom ambijentu unutar kafe-a. Proizvodi jedinstvenog dizajna, sa logotipom Hard Rock Cafe Podgorica, mogu se kupiti samo na ovom mjestu, što dodatno uvećava privlačnost svakog predmeta. Fanovi, takođe, mogu kupiti popularne značke i pridružiti se velikom broju kolekcionara Hard Rock Cafe ”pins”-a iz čitavog svijeta.

hard rock cafe podgorica rock shop

Hard Rock Cafe u Podgorici može se iznajmiti za privatne proslave, korporativne sastanke i događaje, koktel prijeme, press konferencije, prezentacije, radionice i slično.

Hard Rock Cafe Podgorica – mjesto koje morate posjetiti u glavnom gradu.

hard rock cafe podgorica montenegro

L O K A C I J A