art gloria crna gora logo

ART GLORIA


Marka Radovića 10, Podgorica
Zgrada Abex-a (iza Delta City-ja)
T: +382 (0)20 647 406
M: +382 (0)67 645 180
[email protected]
www.artgloria.me

Art Gloria
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 10 ocena[e]

  ADMINISTRACIJA

art gloria crna gora administracija

ART GLORIA se bavi olakšavanjem zajedničkog života u stambenim zgradama, svim problemima i svim pitanjima u vezi sa vašom zgradom ili vašim zajedničkim stanovanjem, kvalitetnim i odgovornim posredovanjem između stanara i svih spoljnih subjekata neophodnih za funkcionisanje zgrade, stalnom dostupnošću stanarima i pravovremenom i potpunom informacijom.

 • Organizovanje sastanaka etažnih vlasnika
 • Usluga registracije i preregistracije Skupštine etažnih vlasnika kod organa lokalne uprave
 • Organizovanje i sprovođenje odluka Skupštine etažnih vlasnika
 • Vođenje kompletne administracije
 • Izrada i slanje mjesečnih računa za održavanje ( na mail ili u poštansko sanduče)
 • Pripremanje mjesečnih izvještaja o prihodima i troškovima skupštine stanara
 • Uplate, isplate sa žiro računa skupštine stanara
 • Prinudna naplata za etažne vlasnike koji redovno ne izmiruju svoje obaveze prema skupštini stanara

Ono što nas izdvaja jeste raznovrsnost naših usluga. Sa nama dobijate sve na jednom mjestu!

  ČIŠĆENJE

art gloria crna gora čišćenje

Profesionalno čišćenje zgrada ne obezbjeđuje samo očuvanje vrijednosti objekta. Čist i održavan prostor pospješuje, prije svega, blagostanje njegovih korisnika i posjetilaca.

Prednost u angažovanju naše agencije:

 • Profesionalni, pouzdani i doslijedni
 • Najstroži higijenski kriterijumi
 • Obučeno i organizovano osoblje
 • Najkvalitetnija hemijska sredstva
 • Distribucija i nabavka potrošnog materijala
 • Upotreba profesionalne i savremene tehnologije
 • Poklanjamo pažnju detaljima

Stepeništa, hodnike, garaže, liftove, terase i sl. održavamo kombinacijom mašinskog i ručnog čišćenja. I, što posebno ističemo, uvijek isto osoblje istih dana u vašoj zgradi! Svaki zaposleni je motivisan da maksimalno iskoristi svoje potencijale.

Osim održavanja higijene u stambenim zgradama održavamo higijenu u poslovnim objektima raznih namjena. Vršimo usluge jednokratnog, generalnog čišćenja kao i usluge redovnog čišćenja.

  ELEKTRIKA

art gloria crna gora elektrika

U našem timu su i elektro-majstori koji su zaduženi za održavanje rasvjete i drugih električnih uređaja (zamjena sijalica, prekidača, utičnica, osigurača, svjetiljki, interfona i sl.) kao i održavanje spoljne rasvjete koja pripada zgradi.

  POPRAVKE

art gloria crna gora popravke

Ako imate problem u zgradi, pozovite i riješićemo ga. Posjedujemo sopstvenu radionicu komplet opremljenu profesionalnim mašinama i alatima za sve vrste popravki. Radovi kojima niste zadovoljni, niste u obavezi da platite.

  SITNE POPRAVKE

art gloria crna gora sitne popravke

Mi vodimo računa o detaljima. Problemu, ma koliko sitan bio, pristupamo podjednakom pažnjom kao i kod većih izazova. Obavljamo sve vrste sitnih popravki i ugradnji (ulazna vrata i brave, poštanski sandučići, odčepljivanje oluka i sl.) naš tim je u potpunosti osiguran i pruža bezbjednu i pouzdanu uslugu, obavljenu na vrijeme. Ukoliko problem prevazilazi naše mogućnosti, vršimo za vas prikupljanje ponuda za poslove koje mi ne obavljamo.

  ZELENILO

art gloria crna gora zelenilo

Nudimo vam (po pozivu ili po dogovoru na godišnjem nivou) njegu zelenih površina i uređenje okoline, kvalitetno i efikasno!

Uređenje travnjaka, friziranje terena, košenje, zalivanje, podrezivanje, održavanje zelenila i sl. naša su briga, a vaše zadovoljstvo.

  MOLERAJ I IZOLACIJA

art gloria crna gora moleraj

Najkvalitetnijim materijalima obavljamo i sve vrste molerskih, fasaderskih, izolatorskih radova, gletovanje, gipsiranje, farbanje. Tim čine stalno zaposleni majstori pod stručnim nadzorom menadžera, kome se možete lično obratiti za sve vrste sugestija, primjedbi i najčešće – pohvala!
Rokovi završetka poslova su iznenađujuće kratki i unaprijed određeni (prilikom zaključivanja poslova).

  OSTALI ZANATSKI RADOVI

art gloria crna gora zanatski radovi

Sve eventualne zanatske radove (vodovod i kanalizacija, elektro instalacije, hidro izolacije, gipsani radovi, keramičarski radovi, popravka krovnih površina itd.) možemo izvesti po najpovoljnijim uslovima i u najkraćem roku.

  KREDITIRANJE POPRAVKI

art gloria crna gora kreditiranje popravki

Za razliku od ostalih, mi se postavljamo prema klijentu tako da prvo saniramo postojeće stanje zgrade, a onda obezbjeđujemo novac za to. Naplatu isključivo vršimo sa računa Skupštine stanara kada se na njemu prikupi dovoljno novca.

Ukoliko trenutno nemate novca – nikakav problem! Mi odmah počinjemo sa održavanjem i dovodimo vašu zgradu do zavidnog nivoa. Kreditiramo vas bez kamata ili bilo kakvih drugih garancija prema nama.

Uzajamno povjerenje jedan je od ključeva našeg poslovanja.

  TENDERI

art gloria crna gora tenderi

Obezbjeđujemo saradnju i kreditiranje i za poslove postavljanja i održavanja interfona, video nadzora, magnetnih čitača, staklorez. poslova, liftova, hidrofora,…

Ukoliko prihvatite dostavljenu ponudu, za ovo obavljanje poslova po ugovorenim uslovima garantujemo – MI!

Nikada ne uslovljavamo Skupštinu stanara sa kim će sklopiti neophodne ugovore. Mi samo predlažemo partnere za koje možemo da garantujemo kvalitet usluge kao i korektne cijene.

Pozovite nas da uradimo profil održavanja Vaše zgrade. Izlazak i davanje ponude su besplatni i za Vas nijesu obavezujući!

art gloria crna gora kolektiv

  SARADNJA SA NAMA JE SINONIM ZA KVALITET I SIGURNOST

  L O K A C I J A