pg garage crna gora logo

PG GARAGE


Marka Radovića 10, Podgorica
Velika bijela zgrada Abex-a (iza Delta City-ja)
M: +382 (0)67 277 444
[email protected]
www.pg-garage.me

PG GARAGE
Prosečna ocena: 5 (100%) od ukupno 10 ocena[e]

Podzemna garaža se nalazi u novoizgrađenoj zgradi (“Abex-a”) odmah iza Delta city-a u Podgorici. Može da primi oko 100-tinak vozila i pruža usluge parkiranja i čuvanja vozila kako na kraći period tako i na mjesečnom i godišnjem nivou. Po još jednoj stvari smo jedinstveni: možete kod nas ostaviti svoje vozilo na prodaju, uz stalni video nadzor i zaštitu, pored naših vozila. Mi ćemo za Vas uraditi kompletan marketing i umjesto Vas prodavati Vaše vozilo. Vi ćete biti samo u obavezi da dođete, primite novac i potpišete ugovor sa novim vlasnikom. Za više detalja kontaktirajte nas. Takođe kod nas možete samo iznajmiti podzemnu garažu ili parking.

rentiranje garaža podgorica pg garage
rentiranje garažnog prostora podgorica pg garage

Prodaja vozila na jedinstven način u Crnoj Gori. Radi se o luksuznoj podzemnoj garaži od oko 3.000m². Kupcu se pruža prilika da pogleda i proba vozilo u zatvorenom prostoru nesmetano od vremenskih (ne)prilika koje vladaju napolju, a potom u kancelariji dobija na uvid sva potrebna dokumenta. Vozila su sa servisnim knjigama i poznatim istorijatom uvezena iz Njemačke.

garaža podgorica pg garage crna gora
parking garaža pg garage crna gora
pg garage crna gora uprava
pg garage crna gora kancelarija

Pregledana od renomirane kuće “Dekra”. Cilj nam je da mušterijama pružimo kvalitet iza kojeg stoji ozbiljna firma i budući najpoznati i vjerovatno jedini, ovoga tipa zatvoreni prodajni salon polovnih vozila u Crnoj Gori.

Mogućnost kompenzacije vozila, plaćanje preko računa kao i prodaja vozila na kredit preko nekih od banaka su svakako nešto što će vam olakšati saradnju sa nama. Vozila koja trenutno imamo na raspolaganju možete pogledati ovđe.

Ako tražite njemački kvalitet i ozbiljnost na pravom ste mjestu.
Pozivamo Vas da se u to i sami uvjerite, posjetite nas!

polovni automobili pg garage crna gora

  L O K A C I J A